Pedaleaza, distreaza-te si doneaza cu noi la Rocket Bike Fest

Luna septembrie continua cu un eveniment care promoveaza miscarea si bicicleta ca stil de viata sanatos si atrage atentia asupra unei probleme sensibile si de actualitate: dificultatile intampinate de copiii cu autism. Rocket Bike Fest este unul dintre marile concursuri sportive unde atat cei mici, cat si cei mari pot profita la maximum de ceea ce le-au pregatit organizatorii de la Asociatia Help Autism pe care ii sustinem din suflet: o lectie de viata, dorinta de a darui si increderea in fortele proprii.

start copii

Pe 26 septembrie are loc cea de-a VI-a editie a a competitiei de mountain bike Rocket Bike Fest, in Padurea Cernica obiectivul principal fiind sustinerea programelor de diagnostic precoce, evaluare psihologica si interventie timpurie in autism. Rocket Bike Fest a strans in cele 5 editii organizate, fiind un eveniment bianual, peste 2500 de concurenti si peste 4500 de participanti, zeci de parteneri, sponsori si sustinatori media. Echipa de organizare, alaturi de cei peste 100 de voluntari, construiesc la fiecare editie "o pista a prieteniei" in cel mai mare eveniment sportiv dedicat cauzei.

concurs Rocket Bike

De 5 ani, Asociatia Help Autism lupta pentru sansa la o viata obisnuita pentru copiii cu tulburari din spectrul autist, pentru a le oferi un zambet acestora, precum si parintilor lor. Fondurile colectate din taxa de inscriere vor fi directionate catre Asociatie in scopul sustinerii programelor gratuite pentru copii in cadrul Centrului de Diagnostic Precoce si Interventie Timpurie in Autism.

Traseul competitiei este prietenos, cu diferente mici de nivel, preponderent pe poteci de padure. Copiii concureaza pe trasee special amenajate pe spatiul detinut de Cabana Cernica si au parte de surprize si cadouri pe durata intregii zile. Asa ca e o ocazie numai buna sa te bucuri de miscare impreuna cu familia, pentru o cauza nobila!

concurs Rocket bike fest

La oricare din categoriile la care doresti sa te inscrii sau sa iti inscrii copilul, fie ca este vorba despre categoria Family, Juniori, Hobby, Race sau Copii, organizatorii competitiei te invita si te sprijina sa ai o zi de neuitat.

Inscrierile la Rocket Bike Fest - pista prieteniei se pot face pe site-ul www.rocketbike.ro. Tot acolo gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru ziua concursului.

Pedalat cu forta, alaturi de cei dragi!

Raspunde