Party "Facem un an so blow us!"

ciclop-afis1an

Facem un an. Ne adunam pe Povernei 25. Si numaram bicicletele din Bucuresti.

Va asteptam cu urmatoarele bunatati:

- Brand new 2011: Modelele noi de la Ciclop (Vanmoof nr 5, Strida LT rosie, Gazelle Tranza, Gazelle NY Cab, Gazelle NL)

- How-Tool: O bicicleta Vanmoof, montata cap coada in fata audientei de insusi mecanicul Ionut Leontie. Pentru prima data, fara vreo taxa suplimentara, veti fura meserie de la dumnealui. Ca sa stiti mai apoi cum sa intindeti un lant, cum sa strangeti o frana, cum sa reglati o viteza.

- Vinete pentru hipsteri - Luam frumos de dimineata vinete de la Matache. Si le coacem pe gratar, de fata cu voi. Si cu ajutorul vostru, ca sa mirosim cu totii a fum. Si le intindem direct pe franzela luata de la magazinul de pe colt.

- Ciclop urban community - Tehnomagul Paul Popescu va face cateva machete bike steam punk din tot felul de piese uzate de bicicleta. De fata cu voi si impotriva naturii lucrurilor.

- DIY ArtCycle. Mare happening artistic. Ciclop va pune la dispozitie cate un fragment de bicicleta (pinion, lant, spite) si niste chestii gospodaresti (sarma, ata, hartie, culori, foarfece) ca voi sa faceti instalatia pamantului in curtea de pe Povernei. Atat hipsterii, cat si muritorii de rand, sunt invitati sa-si aduca de-acasa un obiect pe care, cu materialele puse la dispozitie de noi, sa-l transforme intr-un ArtCycle object. Cele mai cool ArtCycle objects vor fi premiate cu capodoperele steam punk facute de Paul. Si vor fi mai apoi expuse la Ciclop, spre delectarea tuturor pamantenilor pe doua roti.

- Ciclop. The Movie - Un scurt metraj de prezentare a magazinului Ciclop + poze cu biciclete extraterestre de la Euro Bike si Bike Expo. Proiectate pe peretele din curte.

- DJ-ing la doua capete. Cu INOUT (Charlie Dundeen & Sharky) si Nomaduzzu.

Afis powered by Alin Tamasan.

One thought on “Party "Facem un an so blow us!"”

1 Articol(e)

Raspunde