Mens sana in corpore sano: Mirunette si Biciclop ofera biciclete premii

Concursul Mirunette Language Competition a ajuns la o noua editie si si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an la rand, ne bucuram sa fim parteneri ai Mirunette International Education, sustinand un stil de viata sanatos si activ alaturi de o minte agera. Astfel, va prezentam castigatorii celor 2 biciclete pliabile oferite premiu.

Castigatori Mirunette Language Competition 2016, parteneriat Biciclop

Castigatorii bicicletelor editiei din 2016 sunt Andra Bujan din Brasov, la categoria 14 - 17 ani si Sabin Avadanei din Targu Neamt, la categoriei 10 - 13 ani. Acestia au demonstrat cunostinte si abilitati avansate de stapanire a limbii engleze, evidentiindu-se dintre cei 2.328 de participanti din toata tara la editia din acest an. Am premiat fiecare castigator cu cate o bicicleta pliabila, sprintena si colorata, cu care vor putea sa se plimbe cat e vara de lunga. Ii felicitam pe amandoi si le uram ture line si spor la explorat engleza mai departe!

Castigatori biciclete de la Biciclop in cadrul Mirunette Language Competition 2016

Atat noi, cat si prietenii nostri de la Mirunette, consideram ca o minte sanatoasa poate sa se dezvolte armonios doar intr-un corp sanatos! Efortul fizic ne face sa ne simtim bine, ne creste capacitatea de asimilare de informatii si in plus, ne ajuta sa ne mentinem atentia concentrata pe o perioada mai mare de timp.

Entuziasmul, educatia de calitate si spiritul de excelenta sunt doar cateva din valorile comune ale acestei prietenii de cursa lunga, prin care sustinem copiii si tinerii sa isi sporeasca dragul de educatie de calitate si de sport.

Castigatori biciclete de la Biciclop in cadrul Mirunette Language Competition 2016DSC04319

Felicitari inca o data castigatorilor si le dorim spor la pedalat! Ne bucuram sa fim din nou parte din echipa celor care sustin excelenta, alaturi de Mirunette.

Te intampinam cu drag daca vrei sa participi la urmatoarea editie. Pana atunci, bucura-te de vrema buna si invita-ti familia la o plimbare!

Vom continua sa investim in tineri, pregatind concursuri, premii si surprize pe masura! Lant intins!

Castigatori Mirunette Language Competition impreuna cu Biciclop

Raspunde