Idei pe doua roti pentru minivacanta de 1 Mai

Anul acesta 1 Mai vine cu o minivacanta. 3 zile libere numai bune pentru miscare. Daca inca nu ai planuri si vrei sa incluzi bicicleta in scurta vacanta, am pregatit cateva sugestii special pentru tine.

Pentru un drum mai lung cu bicicleta, te incurajam sa te aventurezi pana la mare. Desigur, ai nevoie o pregatire fizica minima si sa iti gasesti ritmul propriu. Chiar daca la prima impresie poate parea o tinta dificila, cu bicicleta potrivita poti parcurge relaxat peste 200 km intr-o zi. Iti recomandam o bicicleta de trekking si accesoriile specifice, ca doar ai si bagaj: portbagaj si genti de bicicleta.

Aventura cu bicicleta

Daca te afli printre iubitorii pedalatului pe drumurile line de asfalt si iti place viteza, o iesire cu o cursiera este alegerea ideala pentru tine. Bucura-te de ceea ce iti place!

Avem pregatite pentru pedalat cursierele de la Merida, echipamentul specific si ciclocomputere. Tot ce trebuie sa faci e sa pornesti aplicatia si nimic nu iti poate sta in cale la doborat recorduri de viteza.

Cursiere Merida

Daca iti plac iesirile la munte, la padure sau la iarba verde, poti merge cu prietenii pe carari de munte nebatute sau la picnic, in apropierea orasului, intr-o padure linisita. In cazul in care nu ai deja bicicleta potrivita, iti recomandam un mountain-bike. Incearca cu incredere bicicletele de la marcile Arkus si Romet, la un raport calitate-pret excelent.

MTB de 1 Mai

Vrei sa ramai in oras? Poti sa te distrezi de minune si sa ai si parte de miscare pe doua roti. Recomandarea noastra: o bicicleta de oras sau o bicicleta pliabila care ocupa putin loc, cu care sa pedalezi comod. Un tur al parcurilor sau al muzeelor din orasul tau e numai bun pentru relaxare.

Cu bicicleta in oras

Pentru copii si adolescenti, distractia e maxima cu o trotineta. In showroom-ul nostru se afla deliciul oricarui copil, de la trotinete de oras pana la cele de freestyle. Baieteii sau fetitele vor gasi cu siguranta ceva pe gustul lor si se vor bucura.

Trotinete Razor

Acum ai toate solutiile pentru o minivacanta binemeritata si cu drag de biciclete.
Iti dorim zile cu soare, relaxare si miscare!

Raspunde