Gazelle Duty NL, primul loc la bicicletele de transport

Chiar daca nu arat a cal de povar, Gazelle Duty NL duce in fiecare zi greul olandezului obisnuit. Cavaleria usoara de la Gazelle a iesit numarul 1 la testele de drum cu gabarit depasit organizate de The Royal Dutch Touring Club.


gazelle test winner

In joc au mai intrat si alte modele de biciclete din aceeasi categorie, de la producatori precum Batavus, Cortina, Sparta, Montego, Puch, Union si Giant. Toate biciclete au in comun portbagajul-fata, solid, metalic, plasat pe furca, un pret ce variaza intre 499 si 599 de euro si butucul cu trei viteze.

Doisprezece membri ai clubului de turing olandez, cu virste intre 18 si 60 de ani au testat intensiv si au observat comportamentul celor opt biciclete, intai cu greutate si apoi fara. In mod normal, bagajul plasat in fata face orice bicicleta mult mai greu de controlat, stabilitatea si manevrabilitatea reprezentand criterii principale de evaluare a acestor tipuri de bicicletele. Alte criterii luate in calcul au fost eficienta frinelor, usurinta cu care se schimba vitezele, echiparea standard, finisajele si tinuta generala la drum. Gazelle Duty NL a trecut cu plus toate aceste criterii, obtinand prima pozitie cu un punctaj total de 7,6 puncte. In Romania, modelul Gazelle Duty NL se gaseste exclusiv la magazinul nostru, la pretul de 2599 de lei.

http://www.ciclop.eu/produse/biciclete-noi/bicicleta-gazelle-duty-nl/

Raspunde