De Paste, fii activ alaturi de cei dragi!

Ne apropiem cu pasi rapizi de Paste, iar zilele insorite ne indeamna tot mai mult sa ne bucuram de natura. A sosit ocazia sa le poti combina armonios, cu echilibru intre deliciile culinare, timpul petrecut cu cei dragi si setea de natura.

Ca sa te bucuri deplin, Iepurasul a venit cu o livrare speciala la showroomul nostru, unde a lasat o multime de cadouri pentru oameni activi, ca tine.

Din toate optiunile, venim in sprijinul tau cu o lista de top cadouri active pentru tine si cei dragi tie ca sa fii pregatit din timp si cat mai eficient.

Cu bicicleta in familie

Sursa: paleolitcentrum.hu

Pentru plimbari in oras

Cadourile potrivite pot lua forma dorita si iti amintim cu drag sa ai in vedere si nevoile tale pe parcurs. Daca alegi plimbari relaxante in oras cu persoana iubita, fii sigur ca si tu ai bicicleta sau echiparea potrivita pentru aceasta activitate.

Un cadou ce va face inima unei femei sa tresare de bucurie este Romet Vintage D din cu un design retro, elegant si culoare vie. Pentru reprezentantii masculini, Romet Vintage M creeaza perechea potrivita si va puteti bucura impreuna de explorarea orasului.

Romet - plimbare in oras cu bicicleta

Daca vrei sa fii rapid si sa scapi de trafic, bicicleta de oras continua sa optima pentru tine si cei dragi. Poti opta chiar pentru varianta pliabila si sa te asiguri astfel ca o poti depozita oriunde si ca poti urca linistit cu ea in metrou, autobuz sau tramvai. Iti propunem o bicicleta pliabila Romet, cu un raport calitate - pret extrem de avantajos.

Pentru activitati de calitate cu copiii

Cei micise bucura enorm de prezenta si atentia ta. Daca poti adauga si miscare alaturi de aceste elemente, ai creat un mix bun pentru a sustine bucuria copilului si a directiona energia lui in mod constructiv. Special pentru cei mici, Iepurasul a pregatit optiuni de distractie pe bicicleta sau trotineta, cu modele potrivite varstei sale.

Romet - biciclete copii

Pentru cei mai mici membri ai familiei, poti sa le oferi ocazia sa mearga pe o trotineta cu trei roti, care sa ii ajute sa iti tina echilibrul si sa incerce ceva nou.

Poti alege cadouri speciale pentru adolescentii care isi doresc sa se faca remarcati, fie ca sunt in famile sau cu prietenii. Pentru amatorii de trickuri in skatepark opteaza pentru o trotineta freestyle, colorata in stil graffiti. Iar pentru cei ce doresc varianta de ultima generatie pentru deplasare alege un hoverboard de la Razor.

Distractie pe hoverboard - Razor Hovertrax2.0

Pentru iesiri la munte

Primavara creste pofta de aventura si de timp in natura. Daca tu si prietenii tai doriti senzatii tari, testati cele mai noi modele de Merida si Romet. Pentru un plus de siguranta, amintiti-va si de accesoriile cruciale: casca si ochelari de ciclism.

Aventura pe bicicleta cu prietenii - Merida

Te sustinem ca in aceasta vacanta sa ai parte de bucurie si sa fii activ, alaturi de familie sau prieteni! Iti stam la dispozitie in showroom sau la telefon ca sa alegi cele mai potrivite cadouri, sa iti raspundem la intrebari si sa gasesti modelul opti mde bicicleta sau trotineta.

Paste fericit, cu relaxare, iubire si timp alaturi de cei dragi!

Raspunde