Cele mai tari drifturi cu Razor Crazy Cart. Acum le poti testa si online!

Razor Crazy Cart, castigatorul premiului Toy of the Year 2014 (TOTY), revine in forta, gata de drift atat fizic, cat si online. Dupa ce a facut furori in cadrul Salonului Auto-Moto 2015, cartul pentru copii este disponibil pentru senzatii tari chiar acasa, printr-un joc online dedicat.

Trotinetele Razor sunt iubite de copii si aduc noi aventuri pentru ei la nivel mondial, iar Crazy Cart este cireasa de pe tort! Ne bucuram sa aducem inspiratie si un plus de entuziasm in calitate de importator unic Razor in Romania.

Razor Crazy Cart

Rotatii la 360 de grade, curbe luate cat mai strans, intreceri pline de adrenalina si obstacole evitate cu succes datorita manevrabilitatii fara limite - pe scurt, ce aduce Razor Crazy Cart.

Jucaria cu 3 roti este recomandata copiilor peste 9 ani, iar cei mari se dau in vant dupa ea ca si cei mici. Demonstratia a doi specialisti in drifturi a uimit la salonul Auto-Moto de anul acesta. Iata cum arata o tura:

#RazorCrazyCart în acțiune. Cu Claudiu, pilot pilot de carting. Bucuroși să aducem distracție și adrenalină #RideRazor

Posted by Biciclop on Sunday, 5 April 2015

Sistemul patentat Crazy Cart a revolutionat lumea cartingului, copiii avand ocazia sa invete sa faca drifting. Cu o autonomie de aproximativ 30 minute, tu trebuie doar sa ai distractia cu tine si pofta de actiune.

Inovatia cu Crazy Cart continua. Acum avem un super joc cu care sa te distrezi acasa, axat pe deviza: "Drive, spin, or drift like a pro - at home!"

Jocul Crazy Cart Ultimate Drift este disponibil gratuit pentru iPhone, iPad, Android si Windows Phone. Atat cei mici, cat si cei mari isi pot testa abilitatile in cadrul jocului.

Te invitam sa iti dezvolti abilitatile direct online, apoi sa testezi live Razor Crazy Cart exclusiv in showroom-ul Biciclop!

Raspunde