Castiga o tabara in Anglia, o bicicleta sau alte premii cu Mirunette si Biciclop

Daca iubesti limba engleza si nu te poti abtine sa nu citesti despre cultura britanica, avem pentru tine un concurs. Mirunette International Education iti ofera sansa de a participa gratuit intr-o tabara de limba engleza in Anglia, in doar 3 etape.

Anul acesta e a III-a editie a concursului si al doilea an in care noi le suntem alaturi cu acelasi entuziasm. Miza este mare, iar finalistii ambitiosi vor fi premiati cu 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in Anglia, 2 biciclete de la Biciclop, plus multe surprize.

afis mirunette

Vor mai fi premii surpriza alese cu grija, si: tablete Allview de la IT Galaxy, carti de fotografie, aparate foto si un curs "ghid de fotografie vizuala" de la F64, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleza de la Shakespeare School.

Elevii din intreaga tara cu varste intre 10 si 17 ani pot participa la Mirunette Language Competition. Primele etape ale concursului se desfasoara online, iar toti participantii vor primi diplome ce le atesta cunostintele de limba engleza.

Inscrierile se realizeaza prin completarea unui scurt formular online AICI pana pe 31 martie 2015. Acum e momentul tau!

Concursul consta din proba preliminara ce contine inscrierea corecta. A II-a etapa contine un test de limba engleza si o proba de creativitate. Iar a III-a etapa consta intr-un interviu in limba engleza cu o comisie formata din profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education. Fericitii castigatori vor fi desemnati in data de 31 mai 2015.

Profesorii care sustin cei mai multi elevi la concurs pot castiga si ei un curs de limba engleza de o saptamana in Anglia si pot merge gratuit, ca insotitori de grup, intr-o tabara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia.

IMG_0282-1024x768

Concursul national de limba engleza organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar este o oportunitate unica de a studia cu profesori nativi, de a calatori in cele mai frumoase si celebre locuri din Anglia si de a lega prietenii cu elevi din intreaga lume!

Biciclop este sustinator al tinerilor ambitiosi, dornici de afirmare, activi si plini de imaginatie. Suntem mandri ca facem parte din promoterii unor demersuri pro-educatie si sustinem activitatile extracurriculare.

In 2014 am fost entuziasmati de aceasta colaborare, iar interactiunea avuta cu tinerii voiosi ne-a determinat sa fim alaturi de ei si anul acesta.

Activitatile tinerilor biciclisti ne inspira in activitatea noastra si pregatesc un oras mai bun pentru toti!

photo copii biciclop

Povestirile participantilor sunt dovada experientei placute de care poti avea parte si tu:

"Tabara a fost cea mai frumoasa vacanta din viata mea. Experienta a fost de nedescris, profesorii ireprosabili, personalul extrem de amabil, mi-am imbunatatit engleza considerabil, am avut o sansa unica sa vad Anglia sub toate aspectele ei (uneori in tururi private) si sa dau un examen important pentru viitorul meu, am locuit intr-un colegiu prestigios, cu o istorie bogata in spate, am jucat sporturi de care nu am auzit niciodata, dar care au ajuns sa-mi placa intr-un final, dar cel mai important, am cunoscut oameni din alte tari cu care am legat stranse prietenii si care mi-au deschis orizonturile spre culturi noi, oameni care imi vor lipsi nespus." (Ioana P., 15 ani, Vaslui - castigatoarea unei tabere in Anglia, 2014)

Bicicletele pliabile oferite anul trecut au ajuns la castigatoare, direct in culorile steagului britanic:

DSC_9631-Large-600x906DSC_9889-Large-600x906

Mirunette International Education este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara in care limba este vorbita nativ.

Daca ai intrebari, da-ne un semn intr-un comentariu. Iti raspundem si in engleza!

2 thoughts on “Castiga o tabara in Anglia, o bicicleta sau alte premii cu Mirunette si Biciclop”

2 Articol(e)

Raspunde