Bicicleta electrica Merida eONE-SIXTY 900E primeste premiul Design & Innovation Award 2017

Anul acesta aduce vesti grozave despre bicicleta electrica Merida eONE-SIXTY 900E! Dupa ce a primit nenumarate review-uri pozitive, acest model a fost recompensat cu premiul Design & Innovation Award 2017. Niciun traseu nu este prea greu si nicio coborare prea abrupta pentru Merida eONE-SIXTY 900E, care iti permite sa iti impingi limitele tot mai departe.

bicicleta Merida

Brandul Merida a demonstrat ca poate crea un MTB electric performant, folosind nu doar frane puternice, suspensii si cauciucuri de calitate, cat si pasiune din plin. Bicicleta are cadru de aluminiu si motor puternic Shimano Steps MTB. Cuvantul care descrie cel mai bine geometria modelului eONE-SIXTY este modern si este usor de controlat.

bicicleta Merida

Testele au fost facute de Design & Innovation Award, a carui echipa include rideri, designeri si ingineri experimentati. Testele au fost facute in Kronplatz / St. Vigil - Dolomiti, unde exista drumuri alpine diverse, perfecte pentru MTB, si care face parte din patrimoniul UNESCO.

Merida eONE-SIXTY 900E garanteaza o experienta inedita si plina de distractie, la un pret foarte bun. Incearca si tu aceasta bicicleta de top!

Raspunde