Alege un Paste activ si fericit cu cei dragi!

Ne apropiem tot mai rapid de Paste, iar venirea zilelor insorite ne indeamna la explorarea naturii si relaxare. In acest an ai o noua ocazie sa creezi armonie intre aspectele importante de sarbatori, bucurandu-te de timp cu familia, alegand noi activitati relaxante si avand grija de corp prin activitati dinamice in natura.

Pentru a veni in intampinarea ta, Iepurasul a adus cu o livrare speciala la showroomul nostru, unde a lasat o gama larga de cadouri pentru oameni activi si iubitori de natura, ca tine.

Venim in sprijinul tau cu o lista de cadouri active pentru tine si cei dragi tie ca sa fii eficient si sa ai timp pentru conectarea cu persoanele importante pentru tine.

Cu bicicleta in familie - Merida

Pentru plimbari in oras

Cadoul optim poate fi creat in funtie de nevoile si dorintele celui ce il primeste. Daca dorinta ta este sa impartasesti plimbari relaxante in oras cu cei dragi sau cu perechea ta, e util sa ai in vedere ca si tu sa ai bicicleta si echiparea potrivita pentru acest context.

Un cadou ce va incanta inima si ochii unei femei este Romet Vintage D LTD cu un design retro, elegant si culoare vie, in noile tranduri. Pentru barbati, Romet Vintage M creeaza perechea potrivita si puteti impartasi impreuna plimbari memorabile in oras.

Romet - plimbare in oras cu bicicleta

Daca vrei sa fii rapid si independent de trafic, bicicleta de oras te scoate din bucluc. Ca sa o depozitezi oriunde si sa urci linistit cu ea si in mijloacele de transport in comun, te incurajam sa alegi varianta pliabila. Bicicleta pliabila Romet, cu un raport calitate - pret extrem de avantajos, este varianta optima in acest context.

Pentru timp de calitate cu copiii

Cei mici abia asteapta prezenta, atentia si iubirea ta. Daca incluzi si miscare in acest mix, bucuria copilului va fi mare, iar energia lui directionata in mod constructiv. Special pentru ei, Iepurasul a pregatit optiuni distractive de miscare pe bicicleta sau trotineta, cu modele potrivite pentru fiecare varsta.

Romet - biciclete copii

Pentru cei mititiei, poti sa incepi primele plimbari cu o trotineta cu trei roti, utila ca sa isi tina echilibrul si sa invete ceva nou.

Pentru adolescentii care vor sa fie in centrul atentiei, poti alege niste cadouri speciale. Pentru amatorii de trickuri in skatepark opteaza pentru o trotineta freestyle, in stil graffiti. Iar pentru cei ce doresc varianta de ultima generatie pentru deplasare alege un cruiser electric de la Razor.

Pentru iesiri la munte

Primavara vrei sa traiesti mai intens, cu adrenalina. Daca tu si prietenii tai doriti senzatii intense in natura, testati cele mai noi modele de biciclete Merida si Romet. Fiti in siguranta si amintiti-va si de accesoriile cele mai importante: casca si ochelarii de ciclism! Alegeti sa da bucurati de ture in mod responsabil.

Aventura pe bicicleta cu prietenii - Merida

Te sustinem ca in vacanta de Paste sa ai parte de bucurie si sa fii activ, alaturi de cei dragi! Iti stam la dispozitie in showroom sau la un telefon distanta pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite cadouri, pentru a-ti raspunde la intrebari si a vedea si testa bicicletele, trotinetele si produsele dorite. In perioada dinaintea sarbatorilor vom fi asistentii Iepurasului pentru a aduce bucurie cat mai multor oameni. Asa ca vom fi prezenti fizic, in magazin, inclusiv vineri, 6 aprilie, pana la ora 20:00 si sambata, 7 aprilie, pana la ora 16:00. In alte zile din perioada sarbatorilor, magazinul online iti sta la dispozitie.

Paste fericit, cu relaxare, iubire si clipe frumoase alaturi de cei dragi!

Raspunde