Viitorul orasului in mainile micutilor biciclisti

Duminica ce a trecut ne-am relaxat in luminisul Roabei de Cultura, unde am fost prezenti pentru a-i incuraja pe cei peste 60 de copii participanti la Amazing Bike Race organizat de Mirunette International Education.

roaba de cultura herastrau biciclete

Copiii erau gata sa isi demonstreze cunostintele despre tara preferata, dar si energia si pofta de plimbari. Si cum se putea mai bine decat pe biciclete? "Mascati" in culorile tarii favorite, s-au inscris la start in echipe de cate 4, in cautarea indiciilor ascunse in parc.

copii in parc

Pe durata cursei bicicleta Cargo a fost asaltata de fratiorii mai mici ai participantilor, ramasi pe tusa, ba chiar doua fetite dragalase ne-au convins cu ochii lor mari sa le plimbam o tura cu "cutia portocalie", iar incantarea lor s-a facut auzita in tot parcul.

bicicleta cargo portocalie biciclop

Ce ne-a placut cel mai mult a fost entuziasmul de care au dat dovada copiii pe parcursul cursei si faptul ca majoritatea venisera pregatiti cu bicicleta personala, desi puteau apela la bicicletele puse la dispozitie gratuit de centrul I Love Velo.

premianti Biciclop

De la 5 la 15 ani, toti s-au dovedit a fi priceputi in arta pedalatului si chiar au invatat cateva noi scheme alaturi de Alex Calta de la Scoala de Pedalat.


Asta nu poate decat sa ne bucure, fiind un semn ca viitorii "biciclisti ai patriei" sunt in continua formare, iar viitorul orasului e pe maini bune.

Asa ca ii felicitam cu ocazia asta pe parintii care ii sustin pe cei mici in a face sport intr-un mod cat mai placut.

premianti mirunette

Iar pentru ca vremea frumoasa si-a intrat in drepturi, iar 1 Iunie este aproape, am pregatit bunatati pentru copiii cu pofta de miscare in aer liber.

Trotinetele Razor au reduceri de pana la 40%, linia de biciclete de copii e din ce in ce mai variata, iar micutii de pana in 3 ani au si ei variante de face miscare in mod distractiv cu noile buburuze plimbarete de la Razor. Atat de zglobii, incat ne-am indragostit de ele si de zambetul copiilor care le-au incercat in magazin. Cam asa se face:

Pe langa trotinete, biciclete si mai nou si patine cu rotile, va asteptam si cu accesorii viu colorate gata sa completeze "tinuta" micului biciclist. Si, poate cel mai important pentru parintii care vad cum copilul creste pe zi ce trece, bicicleta ramanand mica, reamintim ca punem la dispozitie sistemul de Buy-Back astfel incat atunci cand copilul creste bicicleta veche se poate returna ca avans pentru una noua.

Asa ca ai toate motivele sa savurezi plimbari in familie pe 2 roti. Si daca tot a venit vorba, te invitam sambata asta la "Iubim Doua Roti", evenimentul celor care sustin transportul alternativ in Bucuresti.

Lant intins si la multi ani tuturor copiilor!

Raspunde