Mirunette BIKE Race: o cursa pentru elevii biciclisti pasionati de limbi straine!

eveniment herastrau pe biciclete mirunette

In seria evenimentelor dedicate biciclistilor, weekendul acesta avem in program un eveniment destinat elevilor pasionati de alte culturi.

Asa ca daca hobby-urile tale sunt mersul pe bicicleta si limbile straine, te invitam alaturi de Mirunette International Education si GreenRevolution la evenimentul The Amazing BIKE Race: o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine.

Te asteptam duminica, 18 Mai, de la ora 11, in parcul Herastrau in zona "Roaba de Cultura". Vino cu bicicleta ta (sau inchiriaza o bicicleta de la centrul I'Velo), formeaza o echipa cu numele tarii tale preferate, poarta insemnele acesteia si pregateste-te pentru un traseu cu multe probe amuzante!

Daca echipa ta ajunge prima la destinatie, vei primi si multe premii surprize de la noi si Biciclop! Poti sa treci cu brio peste toate probele? ;)

Dupa Amazing Race, nivelul de adrenalina creste si mai mult pentru ca vei participa la o demonstratie de Extreme Biking, ocazie excelenta pentru a invata cateva trucuri impresionante cu bicicleta, iar apoi ne relaxam impreuna la un picnic (gustarile sunt oferite de Sandwich Time), insotit de un show de magie.

Asadar, te asteptam de la 10:30 la Roaba de Cultura (Intrarea Valului, nr. 2, pajistea Pescarus) pentru a forma echipele si pentru a primi toate instructiunile!

Inscrie-te acum la evenimentul "The Amazing Bike Race, o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine" la adresa de e-mail: office@mirunette.ro sau la numarul de telefon: 0723.606.633! Petrece alaturi de Mirunette International Education un final de weekend cu distractie si surprize din plin! De picturile cu insemnele tarii preferate ne ocupam noi! ;)

Ramai la curent cu noutatile pe pagina de Facebook a evenimentului.

"The Amazing Bike Race, o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine" face parte din seria de 10 evenimente de nota 10, organizate cu prilejul celebrarii a 10 ani de activitate Mirunette International Education in organizarea de tabere internationale si consiliere pentru admitere la Scoli si Universitati renumite din strainatate.

Raspunde