1000 de oameni. 1000 de declaratii de dragoste

32519_390480631932_534156932_4601202_4686968_n

Ne apropiem cu pasi repezi de cota celor 1.000 de fani pe pagina de Facebook. 1.000 de oameni care, fie au sau nu bicicleta, au prins drag de minunatele geometrii metalice pe doua roti. Au fiecare dosita pe undeva prin minte imaginea bicicletei ideale: mare mica, usoara, solida, sprintena, lenesa, verde, rosie, albastra, cu trei viteze, fara nici o viteza, care pedaleaza inainte, care pedaleaza inainte si inapoi, care iti rupe muschii, care ti-i vindeca.

Aceste biciclete exista, daca nu la noi la magazin, atunci sigur incoltita in sufletul fiecaruia dintre voi. Inca o aveti, inca sunteti in cautarea ei, inca mai aranjati putin la cum trebuie ea sa arate in clipa in care veti urca pe ea.

Ca aceste biciclete sa va poarte pe sus, sa prinda viata, sa nu va tranteasca de pamant si sa nu le sara lantul in intersectie, trebuie sa le faceti declaratii de dragoste peste declaratii de dragoste. Cand le scoateti din casa pe ploaie, cand le ignorati 5 minute in fata bancomatului, cand le bagati seara in lift secatuite de forta.

De la toti cei 1.000 de fani pe care Ciclop ii va aduna in scurt timp, ne dorim un lucru: sa-si verbalizeze in scris declaratia de dragoste pentru bicicleta lor. Cele mai convingatoare vorbe adresate propriei biciclete vor avea parte de expunere publica pe vecie la noi la magazin si vor ramane astfel de pomina in lumea biciclista de la noi.

Concret: care sunt procedurile si despre ce e vorba. Asteptam sa postati pe wall-ul fan page-ului Ciclop de pe Facebook cele mai sincere declaratii de dragoste. Puteti face asta pana pe data de 20 iunie (duminica spre luni, la miezul noptii inchidem urnele), dupa care un juriu (format din Razvan Exarhu, Ana Draghici - Portocala Mecanica, Cristian Lupsa - Decat O Revista - si subsemnatul Cosmin Popan) va decide care sunt cele mai bune ganduri adresate din inima bicicletei. In total, cinci destainuiri ce vor ajunge postere pe peretii albi ai magazinului Ciclop. Ca sa vada toata lumea cat de tare si de frumos sunt iubite bicicletele in tara asta. Declaratiile pe care le veti trimite nu trebuie sa depaseasca 20 de cuvinte.

Pe langa eterna memorare pe peretii de la Ciclop a declaratiilor, mai avem niste premii de dat. Respectiv:

- 5 reviste Decat O Revista pentru cele mai apreciate 5 declaratii
- 1 tricou cu Ciclop pentru cea mai buna declaratie
- 5 sonerii care sa inlature orice obstacol din calea bicicletei iubite

Hai, dati degraba drumul dragostei pentru biciclete!

4 thoughts on “1000 de oameni. 1000 de declaratii de dragoste”

4 Articol(e)

Raspunde