Parteneriat

  • Eroii urbani se reunesc la BikeFest!

    Ti-ai facut planuri pentru weekendul urmator? Hai cu noi la BikeFest! Pe 3 si 4 septembrie are loc cea de-a sasea editie a acestui festival, la care ne bucuram sa fim parteneri inca de la prima editie.
    Citeste mai departe

  • Ce-am facut si ce-am vazut la Bike Fest 2015

    BikeFest, cel mai mare festival dedicat biciclistilor urbani din Bucuresti, a avut loc weekendul trecut. La eveniment au participat peste 4.500 de persoane pasionte de biciclete si de pedalat. Pe parcursul celor doua zile ale festivalului, biciclistii si-au testat indrazneala, rezistenta si viteza in cele mai tari competitii, s-au distrat, relaxat, au castigat o multime de premii si si-au petrecut timpul liber alaturi de prieteni si familie, intr-un mod activ.

    bikefest 2015

    BikeFest a ajuns deja la a cincea editie, organizand in premiera Urban Race, un cross pentru biciclisti ce a avut loc in curtea Palatului Parlamentului. Ploaia de la inceputul cursei a fost o adevarat provocare pentru cei peste 200 de participanti care au trecut linia de finish si care si-au demonstrat calitatile de biciclisti ai orasului.

    urban race

    Ne-am bucurat sa fim din nou la BikeFest, fiind parteneri de la prima editie a festivalului plin de drag de pedalat. Numarul biciclistilor este in crestere de la an la an si evenimentele dedicate biciclistilor unesc si mai mult comunitatea. Acest lucru s-a vazut la inca din prima zi, cand cei cativa stropi de ploaie nu au stat in calea vizitatorilor si a distractiei, iar biciclisti de toate varstele s-au bucurat de standul nostru, semn ca miscarea produce voie buna indiferent de varsta.

    bikefest 2015

    Vizitatorii nostri au putut vedea si incerca  biciclete si trotinete pentru toate gusturile si cu o gama larga de preturi. Bicicletele Merida, Romet, Arkus si Gazelle au fost prezente, gata de testare si sa raspunda nevoilor participantilor.  De asemenea, a fost o placere sa oferim premii constand in vouchere care pot fi folosite si in showroom, cat si premii constand in accesorii de la Union si BikeFun.

    bikefest 2015

    Creativitatea organizatorilor in ce priveste concursurile si evenimentele de la BikeFest ne-a dat idei, asa ca am intrat si noi in joc si, impreuna cu cei de la Scoala de Sport,  am creat o noua proba: cargo trial. :)

    cargo trial

    Ne-am bucurat sa fim parteneri BikeFest , organizat de Asociatia Green Revolution, si sa fim alaturi de comunitatea biciclistilor. Entuziasm, distractie, stil de viata sanatos si mult drag de bicicleta: toate au fost prezente. Lant intins sa avem cu totii!

  • Fii erou la BikeFest 2015 impreuna cu noi!

    In weekend-ul 12-13 septembrie 2015, Asociatia Green Revolution, impreuna cu Raiffeisen Bank, te cheama la joaca cu bicicletele, la cea de-a cincea editie BikeFest. Ne bucuram sa fim parteneri de la prima editie pana in prezent la acest festival, special creat pentru eroul din tine.

    Tall bike Biciclop

    BikeFest este locul unde isi dau intalnire biciclistii, este locul unde gasesti cele mai amuzante competitii, activitati de relaxare, super concerte, super oferte de la comerciantii de biciclete. Acest festival inseamna distractie, adrenalina, energie, timp petrecut alaturi de prieteni, totul in jurul numitorului comun, bicicleta.

    pedalat cu bucurie

    BikeFest a fost conceput in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, timp de doua zile, activitatile din Parcul Izvor vor fi o declaratie prin care sarbatorim Biciclistul Urban, ca viitor locuitor al Bucurestiului.

    Anul acesta BikeFest vine cu multe noutati, activitati cu, despre si pentru biciclete.

    Ce iti aduce programul din acest an?
    1. Urban Race: singura competitie organizata in curtea Palatului Parlamentului. In cadrul celor 3 ore de concurs, participantii isi vor testa abilitatile, rezistenta si superputerile de biciclist.
    2. Tur ciclist caritabil: incepand cu ora 17.00, duminica, 13 septembrie, se va pedala in numele unei cauze bune. Pentru al doilea an consecutiv, Green Revolution doneaza biciclete tinerilor si copiilor care au mare nevoie. Pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti in tur se va dona o bicicleta unui copil.

    3. BikeFest Expo: aduce laolalta cele mai importante magazine si cei mai cunoscuti producatori de biciclete cu super oferte la biciclete si accesorii. Acum e un moment numai bun sa iti schimbi bicicleta!Biciclop la BikeFest

    4. Cel mai mare maraton de cycling si aerobic: 300 de biciclete si cei mai buni instructori de cycling si aerobic sunt pregatiti sa ofere o atmosfera plina de energie pe durata celor 6 ore ale maratonului.
    5. Doi pe bicicleta: cea mai amuzant competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei. Doi pe bicicleta inseamna distractie si energie pozitiva si aduce laolalta prieteni intr-un spatiu unic si distractiv.

    doi pe bicicleta
    6. Speed Race: cea mai rapida competitie, pentru cei care vor sa isi testeze nivelul adrenalinei.
    7. X-trem Bike: Scoala de Sport aduce profesionistii pentru a face demonstratii de cascadorie pe bicicleta si pentru a te invata trucuri noi.
    8. Concert E.M.I.L si trupa Grimus
    9. Zone si competitii pentru copii: mini competitii pe bicicleta, ateliere de pictura si desen, face painting, workshop-uri, creatii handmade, reciclare creativa, modelaj.

    activitati pentru copii BikeFest
    10. Happy Moves la BikeFest: Coca-Cola vine cu Happy Moves, un concept inedit care combina sportul si distractia! Sambata si duminica poti opta sa faci miscare altfel decat pana acum.

    Ne bucuram ca in fiecare an sa sprijinim BikeFest, promovand bicicleta si miscarea ca mod de viata sanatos. Ne vedem pe 12 si 13 septembrie in Parcul Izvor ca sa sarbatorim eroul din tine cu surprize pe masura!

  • Cum a fost la Road Grand Pink: ciclism feminin in actiune

    Duminica, 26 aprilie, a avut loc o premiera in lumea bicicletei: Road Grand Pink, primul concurs de ciclism feminin din Romania. Peste 400 de participante au luat startul in cadrul acestui eveniment pe care l-am sustinut cu mandrie.

    Ne-am bucurat sa luam pulsul inca dinaintea concursului, in cele doua zile in care s-au impartit kit-urile in showroom-ul Biciclop. Le-am vazut pe doamne si domnisoare deosebit de incantate de initiativa si nerabdatoare sa pedalaze. Atat de nerabdatoare incat mare parte dintre acestea au ales bicicleta ca mijloc de transport catre startul din Otopeni. Ne-a facut placere sa avem in magazin o parte din echipa de organizare si a fost o incantare sa oferim sfaturi si recomandari pentru a le sprijini pe participante.

    Ridicare kit-uri Road Grand Pink

    Duminica dimineata ne-am pregatit cu spor pentru a oferi asistenta tehnica si verificarea bicicletelor chiar inainte ca fetele sa-si masoare fortele pe traseu. Mecanicii nostri priceputi au facut reglajele, au verificat presiunea rotilor, s-au asigurat ca franele sunt functionale si au raspuns intrebarilor participantelor, dupa care au fost gata sa sustina concurentele.

    service Biciclop

    Road Grand Pink a adus ca inovatie nu numai insusirea de a fi un concurs dedicat in exclusivitate femeilor, ci si faptul ca s-a concurat cu orice tip de bicicleta: cursiera, mountain-bike, city bike sau pliabila. In acelasi timp organizatoarele si-au dorit sa incurajeze ciclismul inca din de la varste fragede, lucru pe care l-au facut prin introducerea categoriilor pentru junioare.

    Pluton Road Grand Pink

    Vremea a tinut cu noi, concurentele si sustinatorii, iar atmosfera din public si de pe traseu a fost pe masura. Toti participantii s-au aratat deosebit de multumiti de organizare, iar noi am incurajat si sustinut din public toate concurentele.

    Sustinere Road Grand Pink

    Am avut parte de o surpriza placuta cand, imediat dupa concurs, am intalnit in magazinul nostru doua domnisoare care au dorit sa se transforme din sustinatoare in concurente la urmatorul Road Grand Pink. In alegerea bicicletelor dorite, le-am pus la dispozitie intreaga gama de biciclete de dama pentru a gasi impreuna varianta potrivita nevoilor lor. Astfel ca entuziasmul a fost pe masura si ne-am bucurat sa vedem ca impactul concursului a depasit sfera comunitatii biciclistilor.

    Felicitari tuturor celor din organizare si participantelor! Ne bucuram ca am luat parte la organizarea Road Grand Pink si am pus o piatra de temelie ciclismului feminin. Continuam sa sustinem ciclismul romanesc, mersul pe bicicleta ca mijloc de transport si stilul de viata activ si sanatos.

    echipa Road Grand Pink

    Asteptam cu drag a doua editie a concursului de ciclism feminin.
    Pana atunci, spor la pedalat!

  • Razor Crazy Cart face show la Salonul Auto-Moto. Poti fi chiar tu la volan!

    Inceputul de primavara aduna in fiecare an pasionatii fenomenului auto-moto din Romania si nu numai. Piata Constitutiei se va umple de masini, motociclete, profesionisti in ale drifturilor si acrobatiilor, de pe 1 aprilie. Iar noi suntem acolo cu senzatii tari de la Razor.

    Salonul Auto-Moto se deschide miercuri, 1 aprilie, incepand cu orele 12.00 si se adreseaza tuturor pasionatilor de cai putere si nu numai, copii fiind si ei printre invitati. Organizatorii va propun:

    - 1 si 2 aprilie, in spatiile din interior pot fi admirate pe indelete exponatele auto-moto, precum si bicicletele sau accesoriile.

    - vineri, 3 aprilie, are loc primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, mai multi dealeri anuntand numarul si marcile pe care le vor vinde cu cele mai mari reduceri din piata. Aceste reduceri se pot cumula cu programul Rabla si Prima Masina.

    - sambata, 4 aprilie si duminica, 5 aprilie, vizitatorii primesc tot ce s-a mentionat mai sus, insa cu multe atractii in zona exterioara: drift, masini tunate, stunt, parada moto, parada retro, zona speciala moto, karturi, funzone. Traficul este restrictionat pe Bdul. Unirii si Bdul. Libertatii, bulevardele si Piata Constitutiei transformandu-se in cel mai mare spatiu expozitional din tara.

    Biciclop sustine stilul de viata activ venind in intampinarea ta cu echipament sportiv inovator si profesionist la Salonul Auto Moto. Copiii au motive in plus sa vina cu parintii caci ii asteptam cu sprijinul Razor cu distractie maxima.

    Sunt asteptate ca in fiecare an, vizitele in grupuri organizate de la scoli si gradinite, precum si pe toti cei care la sfarsit de saptamana vor dori sa se distreze in zona exterioara dedicata lor, special amenajata de noi.

    Salonul Auto Moto 2015

    Rezerva-ti din timp cel putin o zi sa petreci alaturi de expozanti si nu uita sa treci pragul zonei de karting, unde accesul este gratuit pentru participanti.

    Ca importator unic in Romania al brandului american Razor, producator de trotinete, sole-skates, ripstiks si alte "instrumente" inovatoare de eco-transport, am pregatit pentru tine o zona speciala.

    Vom aduce 4 carturi speciale ce pot fi testate, iar 2 campioni nationali la categorii diferite de varsta vor face show pentru tine, folosind Razor Crazy Cart, castigatorul premiului Toy of the Year 2014 (TOTY)!

    Razor Crazy Cart

    Gasesti aici parerea unor impatimiti si cum s-au distrat pe jucaria cu 3 roti, poate iti deschidem si tie apetitul de intreceri si drift-uri.

    Riderii pasionati si curiosii sunt invitati sa testeze functionabilitatile unui astfel de cart, pe noi produsele Razor ne-au convins in nenumarate randuri. Copii sunt deja fani declarati, cuceriti de culorile vii si mobilitate.

    Trotinete Razor BiciclopTrotinete Razor Kixi Kix Biciclop

    La Salonul Auto-Moto vom aduce "jucariile serioase" din gama Razor si cu siguranta vei fi uimit.

    Sistemul patentat Crazy Cart revolutioneaza distractia in lumea cartingului, oferindu-le copiilor ocazia de a invata sa faca drifting. Acesta are o autonomie de aproximativ 30 minute ce le vei petrece zambind des si rotindu-te. De la rotatii de 360 de grade, curbe luate foarte strans si obstacole de evitat, acest ofera menvrabilitate maxima pe spatii mici. Covorul rosu Razor ii apartine, Crazy Cart-ul putand fi testat si in Romania exclusiv in showroomul Biciclop.

    Te invitam sa vizionezi cateva video-uri pana cand ne intalnim, sperand sa te inspire acrobatiilor lor si sa-ti pulseze adrenalina in vene. Ne vedem in zona de karting!

  • Concursul Biciclop te duce la Beach Race XCO

    Beach Race XCO este singurul concurs de ciclism MTB din Romania ce este inscris in calendarul international al UCI (Uniunea Ciclista Internationala). Competitia cu iz exotic este in acelasi timp si singurul cross country olimpic din Europa ce se desfasoara pe plaja.

    Biciclop-Beach-Race-XCO

    Suntem mandri sa fim si in acest an alaturi de organizatorii concursului international, unde ciclistii profesionisti ce vor participa vor acumula puncte UCI pentru Olimpiada RIO 2016. Daca am reusit sa-ti starnim curiozitatea gasesti aici si regulamentul competitiei, detaliile traseului, categoriile disponibile si premiile puse la bataie, precum si inscrierile ce se fac pe Riders Club.

    Plaja Corbu (Constanta, RO) va fi plina de biciclisti pe data de 25 aprilie. Daca vrei sa fii si tu printre ei, noi te sustinem oferind 5 inscrieri gratuite.

    Cum poti obtine una dintre cele 5 inscrieri gratuite?

    Concursul are un mecanism simplu: vrem sa ne cunoastem si sa ne vizitezi. Pasii pentru a intra in tragerea la sorti pentru cele 5 inscrieri gratuite la Beach Race XCO sunt:

    1. iti faci o fotografie in magazinul Biciclop (e necesar sa fie vizibil logo-ul nostru fie ca esti in magazin langa unul din produsele preferate, fie ca esti in fata magazinului);

    2. postezi fotografia pe Facebook (mentionezi @Biciclop in postare sau alegi varianta de check-in cu fotografia, important e sa fie publica pentru a ne fi accesibila);

    3. ne trimiti pe marketing[at]biciclop.ro un e-mail cu link-ul la fotografie (recomandam sa dai tag la pagina Biciclop) pentru a fi inscris in concurs.

    Model-poza-concurs-Biciclop-Beach-Race-XCO

    Asteptam poza trimisa de tine pana pe 23 martie. Apoi alegem in mod aleator 5 fotografii inscrise si anuntam fericitii castigatori ai inscrierilor gratuite la Beach Race XCO. Succes si lant intins!

    Beach-Race-XCO-poster

  • Hai pe 3 Mai la mare: primul concurs MTB XCO pe plaja, organizat de Doltcini

    Alaturi de organizatorii de la Doltcini SportsWare Romania va invitam sambata pe 3 mai sa sarbatorim Intai Mai Muncitoresc pe plaja din Constanta, la o inedita competitie de MTB XCO.

    Organizatorii pun la cale un eveniment pe cinste, numai bun sa incepem sezonul in verva.

    Startul va avea loc pe plaja Modern (intrarea prin Portul Tomis Constanta) si vor fi 2 tipuri de trasee, in functie de preferinta: de 20 sau de 40 de km. Pentru cei care deja se intreaba "cum pe plaja?", sa stiti ca in ambele cazuri traseul pe nisip va fi de doar 1,5 km, acesta fiind TASAT, restul traseului fiind pe pamant.

    Route 2,437,796 - powered by www.bikemap.net

    Pentru inscriere este necesara rezervarea locului in concurs si achitarea taxei de participare (80 lei pana pe 30 Aprilie, 90 lei in ziua evenimentului). Aceasta se poate achita online sau prin OP, aici. Kitul de participare se va ridica de luni pana miercuri intre orele 17:00-19:30 de la magazinul Biciclop din Calea Dorobantilor 61.

    Ce va cuprinte Kitul de inscriere?
    -Numar de eveniment & soricei de prindere
    -Cip unic de cronometrare
    -Sepcuta ciclism Doltcini (primii 3oo inscrisi platitori)
    -Baton energizant Isostar
    -Voucher Isostar
    -Voucher Doltcini
    -Doza Redbull
    -Doza Ciuc Radler la finalul evenimentului

    Programul evenimentului, 3 Mai 2014:
    08.30: Deschiderea inscrierilor
    10.30: Inchiderea inscrierilor
    11.00: Start traseul scurt
    12.45: Ora limita de parcurgere a traseului scurt
    13.00: Start traseul lung
    16.00: Ora limita de parcurgere a traseului lung
    16.15: Festivitate de premiere

    Un preview al traseului poate fi vazut mai jos:

    Premiile pentru fiecare din niveluri sunt urmatoarele:

    Competitiv Masculin Nivel 1

    Locul 1: Set Doltcini (tricou + pantalon pro in valoare de 500 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Voucher Isostar, 500 lei
    Locul 2: Set Doltcini (tricou + pantalon standard in valoare de 320 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Voucher Isostar, 350 lei
    Locul 3: Set Doltcini (tricou + Pantalon Standard in valoare de 320 lei), Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar, 200 lei

    Competitiv Masculin Nivel 2

    Locul 1: Set Doltcini (tricou + pantalon pro in valoare de 500 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Voucher Isostar, 500 lei
    Locul 2: Set Doltcini (tricou + pantalon standard in valoare de 320 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Voucher Isostar, 350 lei
    Locul 3: Set Doltcini (tricou + Pantalon Standard in valoare de 320 lei), Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar, 200 lei

    Competitiv Masculin Nivel 3

    Locul 1: Set Doltcini (tricou + pantalon pro in valoare de 500 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar,Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Sa Fizik Antares Saddle with K:IUM Rail Alu 189 g
    Locul 2: Set Doltcini (tricou + pantalon standard in valoare de 320 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar, Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Sa Fizik Arione K:irum Rail Titanium 239 g
    Locul 3: Set Doltcini (tricou + Pantalon Standard in valoare de 320 lei), Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar, Sa Alliante k:irum 259 g

    Competitiv Masculin Nivel 4

    Locul 1: Set Doltcini (tricou + pantalon pro in valoare de 500 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar,Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Sa Fizik Antares Saddle with K:IUM Rail Alu 189 g
    Locul 2: Set Doltcini (tricou + pantalon standard in valoare de 320 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar, Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Sa Fizik Arione K:irum Rail Titanium 239 g
    Locul 3: Set Doltcini (tricou + Pantalon Standard in valoare de 320 lei), Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar, Sa Alliante k:irum 259 g

    Competitiv Feminin Open

    Locul 1: Set Doltcini (tricou + pantalon pro in valoare de 500 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar, Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro
    Locul 2: Set Doltcini (tricou + pantalon standard in valoare de 320 lei), Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar, Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro
    Locul 3: Set Doltcini (tricou + Pantalon Standard in valoare de 320 lei), Voucher discount 40% pe www.doltcini.ro, Pachet suplimente alimentare sportive Isostar, Voucher Isostar

    Pentru detalii suplimentare consultati website-ul Riders Club

  • Ne alaturam initiativei Scoala de Mecanica: pastram un loc in echipa Biciclop pentru un viitor absolvent

    Bita Color ne-a obisnuit cu initiative frumoase, adeseori cu impact social si fara o sustinere financiara externa. De data asta insa au castigat suportul Mega Image pentru o idee superba si utila in contextul industriei bicicletelor: o scoala de mecanica de biciclete pentru tinerii din Bucuresti, inclusiv cei din categorii defavorizate, care nu au acces la internet, telefon sau bicicleta.

    Ideea e grozava, asa ca ne alaturam suporterilor acestei idei, urmand sa punem la dispozitie un post de ucenic mecanic in Atelierul Biciclop unuia dintre viitorii absolventi ai Scolii de Mecanica.

    Mai multe detalii despre Scoala de Mecanica si motivele din spatele ei, aflati intr-un interviu cu Madalina, de la Bita Color:

    Biciclop: Exista la momentul actual cursuri acreditate de ANC/CNFPA pentru formarea de mecanici pentru biciclete?

    Bita Color: Din informatiile pe care le avem noi, in acest moment nu exista cursuri acreditate de formare de mecanici pentru biciclete. Practic, meseria de "mecanic de biciclete" nici nu exista desi avem o intreaga industrie care se bazeaza pe ea.

    Biciclop: Cei care profeseaza la momentul actual ca si mecanici de bicicleta ce incadrari au pe cartea de munca? Ce opinie aveti despre situatie: cine si cum ar trebui sa ia atitudine?

    BC: Cei care lucreaza ca mecanici de biciclete acum, au de cele mai multe ori scris pe cartea de munca "reparatii electrocasnice" sau "reparatii de uz casnic si gospodaresc" si au trecuta ca subcategorie "biciclete". Este cazul multor mecanici pe care-i cunoastem.

    Credem insa ca aceasta industrie este in crestere si cu timpul vom reusi sa reglementam ocupatiile, functiile si meseriile conexe. Procesul prin care o noua ocupatie poate fi inregistrata in nomenclator poate fi facuta de oricine, insa documentatia aferenta ne-ar da batai de cap multora dintre noi.

    Biciclop: Cui se adreseaza aceasta editie a Scolii de mecanica si cate inscrieri aveti pana acum?
    BC: Tinerilor cu varsta cuprinsa intre 15 si 25 de ani, care vor sa invete mestesugul bicicletelor. Programul este gratuit, dureaza doua luni si cuprinde 16 ateliere pentru 40 de tineri.

    Numarul de inscrieri a depasit deja numarul de locuri disponibile. Asteptam insa in continuare inscrisi din randul celor ce se vor inscrie off-line, tineri defavorizati ce vor fi recomandati de asociatiile cu care lucram. Ulterior vom face o selectie a inscrisilor. Criteriile noastre de selectie au in vedere nevoia participantilor de a urma aceste cursuri, varsta si intentia lor de a lucra pe termen lung in acest domeniu.

    Biciclop: Ce "lectii" se vor preda la scoala?
    BC:Scoala de Mecanica de Biciclete este un proiect pilot si cursurile vor fi informale, bazate in primul rand pe practica. Vom face ateliere de mecanica introductiva, introducere in vopsire de biciclete si confectionare de obiecte din piese de bicicleta, precum lampi sau ceasuri decorative.

    Biciclop: Care va fi structura/durata cursurilor?

    BC: Vom forma grupe de cate 10 participanti si fiecare grupa va trece prin 4 zile de curs. In total, vom avea 40 de participanti. Cursurile vor avea loc in weekend. Intregul proiect se va derula in februarie-martie.

    Biciclop: In afara de posibilitatea de a activa in functia de mecanic/ajutor mecanic, ce alte optiuni ar putea avea un absolvent al scolii?

    BC:Pe langa mecanica de biciclete, vom incerca sa le aratam oamenilor ca poti construi o intreaga lume in jurul celor doua roti, de la obiecte de decor pana la curierat si sport de performanta. Printre invitatii speciali ai scolii se numara sportivul Ciprian Balanescu, oameni care au mici afaceri in jurul bicicletelor (Tribul, Sinapseria, Turific), oameni care lucreaza in ONG-uri care promoveaza mersul pe bicicleta (Marian Ivan de la Optar) etc.

    Biciclop: Planuiti sa organizati si alte cursuri in 2014? Pe cand preconizati sa organizati un nou val de astfel de cursuri?

    BC: Lucram deja la niste module de cursuri pentru grupe mai mari de varsta. Noi speram reluam cursurile in primavara.

    Biciclop: Care este motivatia Mega Image pentru a se implica intr-un astfel de proiect?

    Bita Color:"Suntem incantati ca putem, cu sprijinul Fundatiei Comunitare Bucuresti, sa promovam si sa sustinem initiativa membrilor comunitatilor locale din Bucuresti. Prin dezvoltarea acestui fond dorim sa favorizam coeziunea sociala in comunitatile din care facem parte", a declarat Irina Fosa, Manager Proiect in cadrul Mega Image.
    ----------------------------------
    Noi abia asteptam sa cunoastem participantii la Scoala de Mecanica.
    Voi, daca aveti sugestii sau stiti un tanar care si-ar dori sa descopere tainele bicicletelor, lasati-ne mai multe detalii in comentarii!

  • Ai jucarii vechi prin casa? Adu-le in curtea Biciclop sa le trimitem copiilor din zonele rurale!

    In luna copiilor, SOS Satele Copiilor Romania sprijina prin CCSCP (Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti) peste 700 de copii cu posibilitati financiare limitate pentru a le aduce o mica bucurie.

    Biciclete copii

    Alaturi de Enjoy Party, Biciclop intra pe lista partenerilor frumoasei initiative, devenind centru de colectare a jucariilor.

    Asa ca data viitoare cand ajungi pe la noi prin curte, nu uita sa cauti in lada cu vechituri ceva ce ar putea face bucuros un copil cu mai putine posibilitati financiare.

    Drept recompensa, vei fi inscris in Galeria Sufletelor Mari. Sa donezi este foarte simplu. Noi ne ocupam de tot iar aici vei gasi toate detaliile.
    Poti sa aduci zambete pe fetele copiilor cu greutati si daca nu ai jucarii. Raspandeste vestea! Cateva detalii exista pe pagina vreau sa sprijin.
    Iar daca deja ai donat, iti multumim si te rugam sa mergi pe pagina aceasta unde poti sa afli mai multe despre posterul care te asteapta.

    Poti dona jucarii toata luna Iunie. Pe 25 Iunie se va organiza Serbarea Bucuriei pentru 30 dintre copiii proveniti din familii cu dificultati materiale sau de alta natura. Serbarea se va tine la EnjoyParty si astfel vor avea posibilitatea sa se joace si sa faca cunostinta cu jocurile pe Wii, Xbox Kinect sau sa joace fusball, airhockey sau biliard. Se vor simti adevarate vedete pentru ca vor avea parte de karaoke si pentru ca vor veni special pentru ei:
    Trupa de dans Kult Vibe-finaliste la Romania Danseaza
    Numere senzationale de magie cu Magicianul Robert Tudor
    La plecare, fiecare dintre ei va deveni un mic parinte fericit pentru jucariile aduse de cei care au suflet mare.Nu-i vom uita nici pe fratii si surorile lor.
    Pentru a afla detalii despre unde, cand si cum poti dona, da click pe Vreau sa donez sau contacteaza-ne direct.

  • SkirtBike: fete si baieti la pedalat in fusta!

    Imi place foarte mult conceptul Skirt Bike.

    Mi s-a intamplat zilele astea sa intalnesc fete care mi-au spsus ca si-au luat o rochie noua sau niste sandale colorate special pentru 2 iunie, pentru SkirtBike. In randul biciclistelor e mai ceva decat Ziua Femeii. E o incurajare geniala la a pune la bataie toate atuurile feminine pe care le avem, subliniate tocmai de independenta sexy pe care ne-o da mersul pe bicicleta.

    Eu una in perioada asta sunt ca atunci cand aveam 7 ani. Probez tocurile si rochiile mamei (astazi, ale prietenelor), incerc o coafura noua, casc gura la tarabele de zorzoane. E amuzant si parca regasesc particele din mine pe parcursul acestor zile.

    Si imi plac foarte mult baietii care ne sustin in ziua asta mare. Fie prin faptul ca promoveaza mai departe evenimentul, fie pentru ca ne transmit in diverse forme aprecieri pentru feminitatea de care reusim sa dam dovada. Si mai ales cei care ne sustin in ziua evenimentului, respectand tematica: cu fuste si kilturi. E o dovada superba de simt al umorului si fac din ziua respectiva un eveniment cu mult mai distractiv.

    Skirt Bike 2012, barbat in kilt! Skirt Bike 2012, barbat in kilt!

    Asadar, dragi barbati din vietile noastre: va asteptam pe 2 iunie la SkirtBike! Cu fuste/kilturi/rochii! Apelati la amice, prietene, mame si haideti sa o facem lata duminica asta :).

    Turific in kilt! Turific in kilt!

    Fetelor, ne vedem duminica, cat mai dragute si cu pletele in vant, accesorizate si pline de farmec. Nu uitati sa va ocupati si de biciclete. Pentru cumparaturi de ultim moment, va asteptam la noi la magazin pe Povernei.
    Dati un ochi aici la accesoriile pentru biciclete.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 12

Pagina:
  1. 1
  2. 2